fbpx

Al 1 jaar lang was ik aan het sporten bij Sportvision. Ik had een DEXA-scan gehad en een voeding programma meegekregen. Na eens 12 kg afgevallen te zijn ging ik op vakantie en kwam stilletjes aan weer 15kg bij. Ik tikte de 142 kg aan op de weegschaal en dacht bij mezelf, nu moet ik wat doen aan mezelf voordat het te laat is. Het veters strikken is een opgave, opstaan van de bank ging niet zonder te puffen…. Dus ik dacht ik ga leo eens aanspreken over wat we zouden kunnen doen om eindelijk eens af te vallen.
Ik zei, ik ben nu al een jaar bezig maar ik kom niks vooruit met mijn afvalrace. Wat kunnen we doen om te behalen wat ik graag bereiken wil? Leo zegt, ik wil je niks aansmeren maar jij bent echt een persoon voor PT. “Wat is PT Leo?” Vraag ik. “Personal Training houdt in dat jouw persoonlijke doelen centraal staan, het is een hoogwaardig traject met intensieve begeleiding. Wat is je doel?” Tja mijn doel is 105 kg en misschien nog eens onder de 100 kg komen.

In maart zijn we begonnen met 2x in de week PT en minimaal 2x per week zelf nog trainen, ik heb altijd graag gebokst dus pak ik 2x per week boksen erbij. Voeding is ook belangrijk, zelfs belangrijker dan het sporten. En daar heb ik veel moeite mee maar wat moet dat moet en dat doe ik dan ook. Ook hebben we het sport vasten programma gevold wat veel resultaat heeft opgeleverd.
9 maanden verder mag ik met trots vertellen dat ik 30 kg ben afgevallen!

Maar we zijn er nog niet want ik had 36 kg als mijn doel ingesteld. Toen ik mijn foto’s van vooraf en nu zag en de transformatie die ik ben ondergaan schrok ik er zelf van. Ook de reacties van de mensen om mij heen beginnen tot me door te dringen, maar ik ben er nog niet. Nog 5 kg te gaan en dan volhouden. Want mijn resultaten behouden, is nog het aller belangrijkste na al het harde werk!

Wat ik zeker heb getraind buiten mijn spieren om is mijn discipline, en dat vind ik nog veel belangrijker dan de spieren die je ermee kweekt. De conditie die je verbeterd en het sterker worden heeft zo’n positieve invloed op mijn leven. De dagelijkse taken gaan zoveel makkelijker en sneller, dit geeft ook rust.
Mijn tip voor mensen is, begin vandaag! Niet morgen. De eerste stap moet gezet worden voor geweldig resultaat in de nabije toekomst.

Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag een proefles aan:

Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag meer informatie aan: