fbpx

ONZE SUCCESVERHALEN

Lees de levensveranderende verhalen van onze leden bij SportVision. Ontdek hoe onze gemeenschap hen heeft geholpen hun fitnessdoelen te bereiken.

Luc - 15kg afgevallen

“In januari 2023 ben ik begonnen met een nieuw avontuur bij Sportvision. Ik was aanvankelijk terughoudend om een nieuwe start te maken, zoekend naar een manier om mijn levensstijl te verbeteren. Uiteindelijk koos ik voor personal training in een kleine groep, klaar om iets nieuws te proberen.

Nu, ruim 11 maanden later, kan ik vol overtuiging zeggen dat dit een fantastische keuze was. Het is een investering in mezelf geweest, en de persoonlijke begeleiding is elke cent waard. In de sportschool voel ik me nu ondersteund en goed begeleid, met praktische tips over voeding en een wekelijks contactmoment met mijn trainer. Deze ervaring heeft geleid tot een positieve verandering in mijn levensstijl, waardoor ik me energieker en gezonder voel.

De zorgvuldige aandacht voor eventuele lichamelijke beperkingen tijdens de trainingen maakt dat ik me veilig en comfortabel voel. Dankzij de motiverende aanpak van de trainers voel ik me sterker en meer in balans. Ik ben blij met de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt!”

Cynthia - Personal training

“In januari 2023 ben ik begonnen met een nieuw avontuur bij Sportvision. Ik was aanvankelijk terughoudend om een nieuwe start te maken, zoekend naar een manier om mijn levensstijl te verbeteren. Uiteindelijk koos ik voor personal training in een kleine groep, klaar om iets nieuws te proberen. Nu, ruim 11 maanden later, kan ik vol overtuiging zeggen dat dit een fantastische keuze was. Het is een investering in mezelf geweest, en de persoonlijke begeleiding is elke cent waard.

In de sportschool voel ik me nu ondersteund en goed begeleid, met praktische tips over voeding en een wekelijks contactmoment met mijn trainer. Deze ervaring heeft geleid tot een positieve verandering in mijn levensstijl, waardoor ik me energieker en gezonder voel. De zorgvuldige aandacht voor eventuele lichamelijke beperkingen tijdens de trainingen maakt dat ik me veilig en comfortabel voel. Dankzij de motiverende aanpak van de trainers voel ik me sterker en meer in balans. Ik ben blij met de positieve veranderingen die ik heb doorgemaakt!”

Stefan - Small group training

“Na jaren van 1 kilo erbij en daarnaast met enige regelmaat last van de rug te hebben, besloten tot andere aanpak 2,5 jaar geleden. De aanpak van “kleine aanpassing in gewoontes en gedrag” in een poging de 90+ kg te verminderen en conditie op te bouwen. Dit bracht success in de vorm van terug naar 85+ kg, maar voor de rest zette het niet veel sode aan de dijk.

Toen ik wederom last van mijn rug had en positieve verhalen van mijn vrouw hoorde over “small group personal training” bij Sportvision, toch maar over de drempel gestapt om het opnieuw te proberen. Dat is inmiddels 1,5 geleden en tot mijn eigen verbazing ben ik nog nooit met tegenzin naar de sportschool gegaan. Door de begeleiding op maat, maar toch ook in klein groepsverband te sporten heb ik vertrouwen en plezier opgebouwt in dat sporten. Mijn gewicht is inmiddels stabiel 85- kg, mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en voel me een stuk fitter. Dit is mede gekomen door dat vannuit de personal training en de fijne sfeer ik ook aan het spinnen mee ben gaan doen. Recentelijk ben ik zelfs ook aan de groepsles van base camp gaan meedoen.

Didier - spinning & egym

Didier is al ruim een jaar lid bij Sportvision. Hij heeft er geen moment spijt van.

“๐˜š๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ด ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ ๐Ÿค๐Ÿข๐Ÿค๐Ÿค ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ท๐˜ช๐˜ด๐˜ช๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜Ž๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ๐˜ต ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ง๐˜ข๐˜ค๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ! ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜š๐˜ฑ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜Œ-๐˜จ๐˜บ๐˜ฎ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ, ๐˜ช๐˜ด ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ด.”

Matthijs - lifestyle

“Bij Sportvision geniet ik niet alleen van de motiverende sfeer, maar ook van de uitstekende hygiรซne en schone omgeving. Daarnaast biedt de sportschool luxe apparatuur die mijn workout naar een hoger niveau tilt. Een combinatie van kwaliteit, netheid en moderniteit maakt Sportvision mijn ideale plek voor een gezonde levensstijl”

Zelf ook aan de slag met jouw gezondheid? Vraag nรบ de gratis 7 dagen pas aan.
Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag meer informatie aan:
Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag een proefles aan: