fbpx

FIT & WELL-BEING

FIT & WELL-BEING

Ook zo'n moeite om je motivatie vast te houden? Dan zijn onze software gestuurde apparaten dé oplossing om je kracht en conditie te verbeteren. Werk in een veilige omgeving aan je gezondheid zonder dat het saai wordt.
In ons Fit and Well-being programma bieden wij je een veilige omgeving om in te sporten en ervaar je onze begeleiding tijdens het trainen.

Onze door software aangestuurde krachttoestellen geven jou de mogelijkheid om elke oefening op de juiste manier uit te voeren waardoor je geen kans op blessures hebt. Of je nu je kracht of uithoudingsvermogen wilt verbeteren, dit programma zorgt ervoor dat je je doelen behaald.

WETEN OF  SPORTVISION BIJ JE PAST?
ERVAAR ONS 7 DAGEN GRATIS.

ONTDEK ONZE KEUZES

E-GYM

Verbeter met ons E-kracht circuit niet alleen je spierkracht en -uithoudingsvermogen maar geef ook je vitaliteit een boost. Snel, eenvoudig en veilig trainen met de, door jouw trainer, vooraf ingestelde apparaten en volg je progressie in de E-Gym app. Leuker, makkelijker en motiverender kunnen wij krachttraining niet maken..

E-FLEXX

Werk aan je mobiliteit met de E-Flexx. Dit is het onderdeel waarmee je je spieren, weefsels en vaatsytemen soepel houdt. Alle grote spiergroepen komen aan bod en ook hierbij is van tevoren alles persoonlijk op jou afgesteld.

E-CARDIO

Laat je verrassen op onze innovatieve E-Cardio apparatuur. Eindeloze mogelijkheden en een effectieve cardiotraining duurt nog maar maximaal 20 minuten. Werk iedere training een programma af waarbij je het hart-longsysteem efficiënt traint.

ERVAAR SPORTVISION 7 DAGEN GRATIS

Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag meer informatie aan:
Bijna klaar, vul hieronder jouw gegevens in en vraag een proefles aan: