SPORTVISION
FACILITEITEN

Sportvision biedt veel meer dan een Fitnessclub, zo bieden we fysiotherapie (Fysiovision), een Dexa scanner in eigen huis en diverse faciliteiten, zoals een gratis zonnebank, gratis sauna en natuurlijk gezellige horeca.

DEXA SCANNER

Binnen Sportvision zijn er een aantal programma’s waarbij de Dexa-scan is geïmplementeerd. De Dexa-scan meet jouw vetpercentage, botdichtheid en spiermassa. Het geeft ons (en jou) een goed beeld van de staat van jouw lichaam voorafgaande aan een sporttraject. Tevens geeft de Dexa-scan een goed overzicht van jouw lichaamssamenstelling. Aan de hand van de gegevens die uit de Dexa-scan komen, kijken wij welke aanpak voor jou geschikt is. Tevens kunnen wij de Dexa-scan afnemen voor externe bedrijven en particulieren. 

VOORDELEN VAN EEN DEXA-SCAN
• Middels Dexa-scan krijg je een op maat gemaakt programma.
• Inzicht in toestand van je lichaam.
• Resultaten goed zichtbaar en meetbaar. 

ZONNEBANK

De Sportvision zonnebank mag gratis gebruikt worden door onze leden ouder dan 18 jaar. Wel vragen we om na gebruik met een handdoek de zonnebank even schoon te maken.

SAUNA

De Sportvision sauna mag gratis gebruikt worden door onze leden boven de 18 jaar. Vraag even of de sauna aanstaat, meestal duurt het een half uur tot drie kwartier voor hij warm is.

MADE FRESH BAR

In onze Sportvision horeca kun je terecht voor een lekker kopje koffie of een sportdrankje maar vooral onze verse smoothies en sappen zijn een echte aanrader!

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Onze persoonlijke begeleiding van instructeurs en fysiotherapeuten zijn ten alle tijde aanwezig om je bij te staan tijdens het sporten en je vragen te beantwoorden. Ons streven is dat je kunt sporten op een goede en verantwoorde manier. Als je gaat beginnen met sporten is het belangrijk om de voordelen eerst eens op een rijtje te zetten. Sporten zorgt er bijvoorbeeld voor dat je een veel beter humeur krijgt. Je kunt je beter ontspannen waardoor je beter kunt slapen. Sporten zorgt ervoor dat je fitter en vitaler wordt, waardoor je meer uit je leven kunt halen en er echt van kunt genieten. We vertellen je er graag over...

SPORTVISION

• De beste sportfaciliteiten 
• Gezellige horeca 
• Gevestigde waarde in de regio 
• Trainen in een motiverende sfeer

Openingstijden
08:00–22:00 maandag t/m vrijdag
09:00–13:00 zaterdag en zondag 

046 457 45 85
Wagenaarstraat 157, Geleen

FACILITEITEN

GRATIS ZONNEBANK

Bij Sportvision abonnement

GRATIS SAUNA

Bij Sportvision abonnement

MADE FRESH BAR

Verse smoothies en sappen

DEXA SCAN

Inzicht in toestand van je lichaam

Google App

Download hier de Sportvision Android app

Apple App

Download hier de Sportvision iPhone app

Sportvision Facebook

Like onze Facebook pagina en je bent altijd op de hoogte

Sportvision Instagram

Like ons op Instagram en je bent altijd op de hoogte