NIEUW: eGYM 

De meest veilige en efficiënte manier om fitter te worden.
Ben jij op zoek naar snel en efficiënt fitter worden, wanneer het jou uit komt? Of ben je op zoek naar een veilige manier om het sporten weer op te pakken? Dan is eGym geschikt voor jou! 


DE NIEUWSTE INNOVATIEVE TRAININGSMETHODE 
BIJ SPORTVISION GELEEN

eGym is een zelfsturend systeem dat door bepaalde trainingsfases heen gaat waarbij je zowel spierversterkende oefeningen als conditioneel geprikkeld wordt. Het trainen op de eGym is geschikt voor alle mensen, van jong tot oud. Uiteraard krijg je ook bij eGym periodieke afspraken om het resultaat te bewaken.

VEILIG SPORTEN

Tijdens je intake krijg je een persoonlijk polsbandje. Met dit bandje worden alle apparaten met behulp van een trainer ingesteld, ook wordt er een krachtmeting gedaan. Met behulp van je persoonlijke doelstelling en de krachtmeting wordt berekend met welke weerstand jij gaat trainen. Op deze manier kan er nooit in een verkeerde houding aangenomen worden of te zwaar getraind worden. Tijdens de instelronde wordt er rekening gehouden met eventuele blessures.

EFFICIËNTE TRAINING

Tijdens een eGym training werk je 8 krachtapparaten in een cirkelvormige training af. De apparaten werken aan de hand van een tijdsschema die op alle apparaten gelijklopen. Zo traint en wisselt iedereen op hetzelfde moment. Één ronde eGym werk je op deze manier af in 15 minuten, waardoor je de hele eGym training van 2 rondes in 30 minuten kan voltooien. Daarnaast werk je aan de hand van een trainingscurve, zodat je de oefening nooit te snel kan uitvoeren.

ALTIJD TOEGANKELIJK

Sport je liever zo vroeg of zo laat mogelijk? Juist het liefst midden op de dag of direct na het werk? Het maakt voor de eGym niks uit! Met behulp van het persoonlijke bandje kun je tijdens de openingsuren van Sportvision altijd gebruik maken van de eGym. Daarnaast kun je met een eGym abonnement ook gebruik maken van de vele voordelen van een regulier Sportvision abonnement.

BEKIJK DE eGYM VIDEO

Mobiliteitstraining gecombineerd met krachttraining. Het een kan eigenlijk niet zonder de ander. We present you: eGym. Gemak staat voorop met deze volautomatische toestellen, in slechts 30 minuten tijd een ‘total body workout’

DE EGYM FITNESS APP

Met behulp van de FitnessApp van eGym kun je je persoonlijke voortgang volgen. Daarnaast kan je met behulp van de krachtmetingen je biologische leeftijd inzien en kan er gekeken worden in hoeverre jouw lichaam in balans is. Vind je een beetje concurrentie wel leuk? Zet je profiel op openbaar en ga de strijd aan met andere eGym leden binnen Sportvision!

WISSELENDE TRAINING

Onderzoek toont aan dat spieren niet meer geprikkeld worden na 6 dezelfde trainingen. Het programma van eGym is op een dusdanige manier ingesteld dat je na 6 trainingen een nieuwe trainingsmodus ingaat.  Eerst voer je een nieuwe krachtmeting uit, waardoor je met een ander gewicht gaat trainen. Daarnaa wordt de trainingscurve aangepast, waardoor het aantal herhalingen stijgt of daalt.

VOORDELEN EGYM

De voordelen van eGym bij Sportvision
• 30 minuten training.
• Blessurevrij trainen.
• Verandering van trainingsmethodes.
• Toegankelijk voor jong en oud. 
• Gratis Sauna.
• Gratis Zonnebank.

SPORTVISION

• De beste sportfaciliteiten 
• Gezellige horeca 
• Gevestigde waarde in de regio 
• Trainen in een motiverende sfeer

Openingstijden
08:00–22:00 maandag t/m vrijdag
09:00–13:00 zaterdag en zondag 

046 457 45 85
Wagenaarstraat 157, Geleen

FACILITEITEN

GRATIS ZONNEBANK

Bij Sportvision abonnement

GRATIS SAUNA

Bij Sportvision abonnement

MADE FRESH BAR

Verse smoothies en sappen

DEXA SCAN

Inzicht in toestand van je lichaam

Google App

Download hier de Sportvision Android app

Apple App

Download hier de Sportvision iPhone app

Sportvision Facebook

Like onze Facebook pagina en je bent altijd op de hoogte

Sportvision Instagram

Like ons op Instagram en je bent altijd op de hoogte