AFVALLEN?

Bent je op zoek naar een sportschool met persoonlijke en
professionele begeleiding in een prettige omgeving?
Dan ben je bij Sportvision aan het goede adres.

HOE BELANGRIJK IS VOEDING
NOU EIGENLIJK?


We weten het allemaal wel, voeding speelt een belangrijke rol binnen jouw lichamelijke doelstelling, maar hoe belangrijk is voeding nou eigenlijk? Verschillende studies tonen aan dat met name bij afvallen zo’n 70 procent bestaat uit een gezonde voeding en slechts 30 procent uit voldoende beweging. Binnen Sportvision maken wij dan ook volop gebruik van uitgebreide voedingsschema’s, zodat wij onze leden optimaal kunnen ondersteunen op weg naar zijn/haar persoonlijke doelstelling.

SPORTVISION BODY SUPPORT
Sportvision Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Iedereen is anders, daarom wordt het voedingsschema op jou als individu afgestemd. Iedere week krijg je een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s en een passende boodschappenlijst. Een dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

NIET OP DIEET

Binnen een programma van Body Support ga je niet ‘op dieet’, maar ga je leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig en geniet van eten zoals het bedoeld is. Binnen het Sportvision Personal training programma en Sportvision Boutique wordt volop gebruik gemaakt van Body Support. Er wordt nauwlettend gekeken naar de ontwikkeling van een lid en worden waar nodig aanpassingen gemaakt.

Tot slot is het mogelijk om met een regulier Sportvision abonnement gebruik te maken van Body Support. Voor maar één euro per dag kun je gebruik maken van Body Support. 

JA, IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE OVER BODY SUPPORT!

Wil jij nou ook gebruik maken van de vele mogelijkheden die Body Support te bieden heeft? Vul je gegevens in het onderstaande contactformulier en dan nodigen wij je graag uit voor vrijblijvend gesprek.

SPORTVISION

• De beste sportfaciliteiten 
• Gezellige horeca 
• Gevestigde waarde in de regio 
• Trainen in een motiverende sfeer

Openingstijden
08:00–22:00 maandag t/m donderdag
08:00-21:00 vrijdag
09:00–13:00 zaterdag en zondag 

046 457 45 85
Wagenaarstraat 157, Geleen

FACILITEITEN

GRATIS ZONNEBANK

Bij Sportvision abonnement

GRATIS SAUNA

Bij Sportvision abonnement

MADE FRESH BAR

Verse smoothies en sappen

DEXA SCAN

Inzicht in toestand van je lichaam

Google App

Download hier de Sportvision Android app

Apple App

Download hier de Sportvision iPhone app

Sportvision Facebook

Like onze Facebook pagina en je bent altijd op de hoogte

Sportvision Instagram

Like ons op Instagram en je bent altijd op de hoogte