Top

Blog

Sportvision Boutique

Binnen Sportvision hebben we naast ons reguliere abonnement ook een Boutique abonnement. De Sportvision Boutique gebruikt een bewezen succesformule die verschillende onderdelen bevat die van belang zijn voor het behalen van jouw doelstellingen. Binnen het Boutique programma wordt je gekoppeld aan een personal trainer die je begeleid richting jouw doel. Benieuwd hoe we dat doen? Je leest het hieronder!

Small Group trainingen

Binnen het Boutique programma train je 2x in de week met behulp van een personal trainer. De trainingen worden gehouden in kleine groepjes van gemiddeld 12 personen, op deze manier krijgen de leden meer persoonlijke aandacht. Met behulp van deze extra aandacht kan de personal trainer jou als individu corrigeren en motiveren waar dat nodig is.

Diversiteit trainingen

Sportvision Boutique bestaat uit 4 verschillende trainingsvormen, op deze manier heeft men voor iedere doelstelling een passende training. De trainingen bestaan uit HIIT, Functionele-, boks- en outdoor trainingen. De outdoor trainingen worden daarnaast nog opgedeeld in olympic lifting en strength and conditioning. Iedere training is anders, waardoor je lichaam continu geprikkeld blijft en blijft verbeteren.

Voeding

Zoals je wellicht in onze eerdere blog hebt gelezen bestaat het behalen van je trainingsdoel voor 70% uit voeding, daarom maakt Sportvision gebruik van Body Support. Body Support laat je op een verantwoorde manier met voeding omgaan en wordt op jou als individu aangepast. Meer weten over Body Support? Neem rustig even de tijd om onze blog over voeding en Body Support te lezen https://www.sportvision-geleen.nl/hoe-belangrijk-is-voeding-nou-eigenlijk/.

Meetmoment

Om je voortgang goed bij te houden wordt er maandelijks een meetmoment gepland. Tijdens dit meetmoment wordt er met name gekeken naar lichaamsgewicht en het vetpercentage. Naar aanleiding van dit weegmoment kan de personal trainer ervoor kiezen om het voedingsschema of het trainingsniveau aan te passen om de resultaten te optimaliseren.

Overige extra’s

Bij de intake van de Boutique wordt je lichaam nauwkeurig opgemeten met behulp van onze DEXA-scan, Sportvision is het enige sportcentrum van Nederland met een eigen scan. Iedere 3 maanden wordt gebruik gemakt van deze DEXA-scan om je voortgang optimaal bij te houden. Naast de trainingen die begeleid worden door de personal trainers kan je met een Boutique abonnement onbeperkt komen sporten bij Sportvision om het optimale uit jezelf te halen.

Wil je nou meer weten over de Sportvision Boutique of heb je interesse gekregen? Stuur dan gerust een mailtje naar Ralph.

No Comments
Add Comment
Name*
Email*
Website