Top
 
Toon mentaliteit en ga voor gezondheid!

Club Battle

Wat is ClubBattle?

Dit effectieve trainingsprogramma is ge├»nspireerd op bewegingen uit de T’ai Chi, karate, boksen en vechtsporten uit het Verre Oosten. Dynamische stoot- en trap technieken afgewisseld met rustige bewegingen en ontspanningsoefeningen. Maar ClubBattle is meer dan alleen bewegen. Het is een programma waar fysiek en mentaal bezig zijn samen gaan. Eenvoud in bewegen en eenvoud in rust maken dit programma zonder meer tot een aanrader voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, co├Ârdinatie, rust en evenwicht.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

 1. Veilig en effectief trainen onder begeleiding
 2. Samen trainen, wat motiverend werkt
 3. Een goede en enthousiaste coach
 4. Muziek die zorgt voor motivatie en fun
 5. Eenvoud en dus voor iedereen

Voor wie is ClubBattle?

ClubBattle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een vorm van fysieke en mentale training. ClubBattle is uitdagend maar gaat zover als je kunt. Onze instructeur zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma in ons sportcentrum. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met ClubBattle bij Sportvision!

De sfeer tijdens een ClubBattle les

Oosterse sfeer afwisselend met westerse snelheid, de muziek wijst je de weg. Een stevig ritme worden afgewisseld met rustige klanken. De coach kijkt strak voor zich uit en concentreert zich op een volgende stoot-en trap-oefening. Hij daagt je uit om hardop uit te ademen op een volgende stoot- en trapoefening.
Het Oosten daagt u uit de snelheid van alledag af te wisselen met deze uitdagende training. Waan je een gehele les lang in een dojo waar je samen met anderen doeltreffend werkt aan uw eigen doelen. Waan je met de klanken van de opzwepende muziek in een battle die gaat om het bereiken wat je wenst te bereiken.


De lestijden(2)

 • Dinsdag

  07:30 - 08:30

 • Donderdag

  07:30 - 08:30


Sorry, no posts matched your criteria.