Top
 
Outdoor Training

Bootcamp

Bootcamp / Outdoor Training bij sportvision

Bootcamp is een buitentraining waarbij je in groepsverband werkt aan je doel(en). Elke training bevat alle aspecten om je doel(en) optimaal te verwezenlijken. Zo zullen uithoudingsvermogen, kracht (full body), lenigheid, coördinatie en snelheid verbeterd worden. Daarbij is élke training anders en weet je nooit van te voren wat je te wachten staat. In de buitenlucht op je eigen niveau trainen en toch in groepsverband bezig zijn!

Plezier en saamhorigheid staan voorop binnen deze lessen, zo zal de instructeur niet op militaire wijze tijdens de training staan schreeuwen. Nee integendeel, hij zorgt er juist voor dat je net die extra herhaling maakt of nog net dat stukje rent.

Een veel gehoorde eerste reactie: ‘Nee bootcamp is veel te extreem voor mij, ik kan dat niet’. Maar zo is het niet! Binnen Sportvision Bootcamp wordt er rekening gehouden met het niveau van alle deelnemers. Van student, huisvrouw, net terugkomende van een blessure tot vergevorderde sporter.
Sportvision Bootcamp is geschikt voor iedereen!!

Beginner Bootcamp

Wil je graag sporten en één van de onderstaande stellingen heeft/hebben betrekking op jou? Dan is Beginner Bootcamp zeker iets voor jou!:

 • ‘Ik heb weinig tot geen kracht in mijn armen en/of benen en zou dit willen verbeteren.’
 • ‘Sporten moet leuk zijn en goede begeleiding is zeker belangrijk.’
 • ‘Ik kan 5 minuten aan een stuk rustig joggen.’
 • ‘Beginner Bootcamp lijkt me leuk maar ik weet niet of ik dat kan/haal.’

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste les is gratis! Hierin kun je zien of het daadwerkelijk iets voor jou is. De instructeur zal laten weten waar en welk tijdstip de Beginners Bootcamp zal beginnen. Je komt in je sportkleding op de startplaats en doet mee aan de Beginners Bootcamp. Hierin zul je op je eigen niveau trainen in groepsverband en in de buitenlucht. Het is mogelijk om een 10 of 20 rittenkaart te verkrijgen.

Gevorderden Bootcamp

Ben je al bekend met fitnessoefeningen en/of hardlopen en hou je ervan om intensief te trainen dan is de Gevorderden Bootcamp zeker iets voor jou!

De Gevorderden Bootcamp is zeker iets voor jou als een van de volgende stellingen betrekking heeft/hebben op jou:

 • ‘Uitdaging en/of afwisseling, dat is wat ik zoek in een training.’
 • ‘Extreem en nieuw, dat is wat ik zoek in een training.’
 • ‘De Beginner Bootcamp is te licht voor mij.’
 • ‘Push-ups, crunches, squats en chin-ups lukken mij .’

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste les is gratis! Hierin kun je zien of het daadwerkelijk iets voor jou is. De instructeur zal laten weten waar en welk tijdstip de Gevorderden Bootcamp zal beginnen. Je komt in je sportkleding op de startplaats en doet mee aan de Gevorderden Bootcamp. Hierin zul je op je eigen niveau maar wel extreem trainen in groepsverband en in de buitenlucht. Het is mogelijk om een 10 of 20 rittenkaart te verkrijgen.

Hoe kan ik deelnemen of meer informatie verkrijgen?

Mail je naam en telefoonnummer naar egon@sportvision-geleen.nl en wij zullen contact met je opnemen om samen te bepalen welke les voor jou het beste zal zijn! Of kom langs bij Sportvision!

Dinsdag bootcamp: Starttijd: 19.30u
Zaterdag bootcamp: Vertrektijd 10.30u

Weight loss Bootcamp

Is je doel afvallen en hou je ervan om buiten bezig te zijn dan is de Weight loss Bootcamp zeker iets voor jou!
In groepsverband, op je eigen niveau, in de buitenlucht bezig zijn en ook je doelen bereiken dat kan. Sportvision biedt deze Bootcamp variant aan met een uitgebalanceerd voedingsadvies wat helemaal aansluit op jou! Elke dag precies zien wat je moet eten en hoeveel in combinatie met sporten zal je houvast geven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Minimaal vier maanden ga je aan de slag om je doel te behalen en zal je bezig zijn onder intensieve begeleiding. Elke week evalueer je samen met je buddy instructeur je verkregen voedingsadvies én krijg je al je vragen over leefstijl en gezondheid beantwoord. Daarna ga je buiten aan de slag in groepsverband!

Team Bootcamp

Zijn jullie met minimaal 10 personen en opzoek naar een leuke teamactiviteit? Of willen jullie als team een extra trainingsmoment hebben? Dan is Team Bootcamp geschikt voor jullie!

Hieronder enkele voorbeelden van Team Bootcamp met hun functie:

 • Een teambuildingsactiviteit met je personeel hebben en het werkverzuim verlagen.
 • Een extra trainingsmoment creëren met je handbalteam en er in de wedstrijden ook nog profijt van hebben (wordt sportspecifiek aangeboden).
 • Met een vriendengroep sporten en zo samen een nieuwe hobby hebben.

Hoe gaat het in zijn werk?

Team Bootcamp is structureel (10 of 20 rittenkaart) alsook eenmalig mogelijk. Het vertrekpunt zal worden bepaald in overleg met de instructeur. De groepsactiviteit zal starten en duurt 90 minuten, het eindpunt is gelijk aan het startpunt.

Rittenkaarten

Geen lid van Sportvision maar toch deelnemen aan de bootcamp?? Dat kan! Wij maken gebruik van zogenaamde 10-ritten kaarten, waarmee je 10 keer kunt deelnemen aan een bootcamp naar keuze!

Kosten:

 

 • 10-ritten kaart JEUGD: €40.-
 • 10-ritten kaart VOLWASSEN: €75,-

 

De rittenkaarten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Sportvision. Tot snel!


De lestijden(2)

 • Dinsdag

  07:30 - 08:30

 • Zaterdag

  10:30 - 11:30


Sorry, no posts matched your criteria.